FIN

Helsingin Kiipeilykeskus

050 554 2218

info@kiipeilykeskus.com

Varmistustesti 

Seinäkiipeilyssä on lajin luonteen vuoksi otettava huomioon turvallisuusasiat, ja jokaisen harrastajan onkin hallittava riittävät perustaidot, jotta harrastus säilyy turvallisena ja hauskana. Kiipeily köysivarmistuksella on aina parityötä kaverin varmistaessa alhaalla toisen nousua korkeuksiin.

Hallitessasi perusasiat voit vapaasti kiivetä ja varmistaa tiloissamme toisia kiipeilijöitä.

Ennen seinälle pääsyä sinun tulee lukea ja hyväksyä Kiipeilykeskuksen käyttöehdot sekä läpäistä varmistustesti, jossa tarkastamme seuraavat perustaidot:

  • valjaiden pukeminen 
  • kiipeilijän solmiminen kasisolmulla valjaisiin 
  • kiipeilijän varmistaminen ATC -tyyppisellä laitteella

Testin läpäisseelle myönnämme Kiipeilykeskuksen varmistuskortin, joka toimii todistuksena suoritetusta testistä ja antaa oikeuden varmistaa toista kiipeilijää tiloissamme. Kortti toimii myös maksukorttina ladatessasi siihen erilaisia tuotteita kuten sarjakortteja.

Hinnat:

  • Varmistustesti 13 € (sisältää kansallisen yläköysivarmistuskortin ja jojon)

Varmistustestistä ei veloiteta maksua, jos sinulla on todistus varmistustaidoista muusta kiipeilypaikasta tai KO/KTO-kortti mikäli et halua kansallista varmistuskorttia.


LEAD-VARMISTUSTESTI

Elokuusta 2015 alkaen alaköysikiipeilyyn ja -varmistamiseen tarvitaan kansallinen lead-kortti (punainen varmistuskortti), joka tulee kiipeilyhallissa roikkua valjaissa näkyvillä. Kortin saa suorittamalla lead-varmistustestin. Testin hinta on 13 € (sis. kortin). Sama käytäntö tulee koskemaan lähestulkoon kaikkia Suomen kiipeilykeskuksia.

Lisätietoa Kiipeilykeskuksesta

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa kiipeilykeskuksen
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)